Online Krasloten

Hopa.com is al sinds 2005 een van de grootste online krasloten sites. Het leuke is dat je kan geld verdienen met de online krasloten van Hopa.com In de loop der jaren heeft Hopa.com zich dan ook bewezen als een van de beste sites waar je op online krasloten kan spelen. Er zijn in totaal meer dan 70 verschillende krasloten, er zit dus voor iedereen wel een kraslot bij. De krasloten verschillen tussen normale krasloten –die je ook in de winkel kan kopen– tot online krasloten die iets complexer zijn en verschillen bonus win mogelijkheden hebben.

Alle spelers die zich bij Hopa.com inschrijven krijgen automatisch 5 euro gratis speelgeld. Dit is een zogenaamde nodeposit bonus, en je hoeft er dus helemaal niks voor te doen! Als je liever met een groter bedrag online krasloten wilt kopen kan dat natuurlijk ook. Je kan met iDeal geld overmaken naar Hopa, en met dit tegoed kan je dan krasloten kopen. Voor nieuwe spelers heben ze bij Hopa ook nog eens een zeer mooie welkomstbonus: je krijgt een 100% matchbonus bovenop je eerste storting, tot maximaal 100 euro. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld 10 euro stort dat je voor 20 euro aan krasloten kan kopen!

Naast het krassen van deze digitale krasloten op je computer is het ook mogelijk om krasloten te spelen op je mobiele telefoon.

Gepost door by Willem
in de categorie