Roulette Burenspel Uitgelegd

U kent vast het spel Roulette wel en zoals u misschien wel weet is dat er twee varianten zijn, Europees en Amerikaans Roulette. Bij het Europese Roulette heeft u de grootste kans om geld te winnen, dit komt omdat er maar een nul op het bord te vinden is.

Bij het Amerikaanse Roulette kunt u twee nullen op het bord vinden. Het voordeel van de bank is dan groter. Het Europese Roulette heeft nog een voordeel dan de grootste winkans en dat is het Europees burenspel. Bij het burenspel is het de bedoeling dat u niet op de getallen van de vakjes let maar het gaat hierbij om de volgorde van de getallen.

Hier een korte uitleg over het Europees Roulette burenspel. Het is de bedoeling dat u inzet op een getal en een aantal buren. U zet dus eigenlijk in op een gebied bij het roulettewiel. U kunt zelf een getal met buren kiezen, maar het is ook mogelijk om vooraf op de bepaalde gebieden in te zetten. Er zijn verschillende mogelijkheden wat u kunt doen.

Bij het Zero Game zet u in op de 7 naast elkaar gelegen getallen waar ook de 0 in zit. Wat ook mogelijk is, is dat u inzet op de Tier, dat zijn de twaalf getallen dat u vindt op het roulettewiel tegenover de 0. Het Voisins de Zero is het inzetten op de 17 getallen aan allebei de kanten van de 0. Alle andere getallen op de roulettewiel is Orphelins.

Gepost door by Willem
in de categorie Roulette

Leave a Comment

Previous post:

Next post: