Jogo Bingo Review

Jogo Bingo is er voor je om samen met je vrienden een potje online bingo te spelen. Nodig je vrienden uit in een bepaalde bingoroom of ontmoet nieuwe mensen tijdens een potje online bingo. Jogo Bingo is helemaal Nederlandstalig en in de bingorooms kom je dan ook Nederlandse spelers tegen. Uiteraard zijn er ook verschillende Vlaamse spelers aanwezig bij Jogo Bingo. Samen hebben ze allemaal één ding gemeen namelijk online bingo spelen van jong tot oud.

Jogo Bingo Games

Jogo Bingo wordt gespeelt met één bingo variant namelijk de 75 ball bingo. Hierbij kunnen er nog twee varianten gespeeld worden. Namelijk de volle kaart of patronen. Bij patronen bingo gaat het erom wie als eerste het patroontje in zijn bingokaart weet te krijgen. De gene die dit als eerste wint krijgt de prijs die hierop staat. Het prijzengeld loopt op aan de hand van het aantal bingospelers dat mee spelen in de bingoroom van Jogo Bingo. Rechtsboven in kan je zien om welke geldbedragen er gespeeld wordt. Er is vaak een pattern geldbedrag en een bingo bedrag. Bij pattern staat het prijzengeld dat je gaat winnen als je een bepaalde vorm weet te krijgen. Het bedrag bij bingo is het bedrag dat je wint bij een volle kaart.

De Jogo Bingo Games zijn heel overzichtelijk en geven duidelijk de informatie die je nodig hebt. Je kan maar maximaal tien kaarten kopen bij Jogo Bingo en dit doe je op door op de knoppen buy te drukken. Ondanks dat het spel Nederlandstalig is blijven de kaarten kopen knoppen nog steeds buy heten. De kaarten komen allemaal voor je te staan zo hoef je niet te scrollen naar de kaarten die je gekocht hebt.

Naast de normale bingo games kan je bij Jogo Bingo met jouw speelgeld ook wat casino games uitproberen. Zo kan je een potje online roulette of video slots spelen tijdens een rondje online bingo.

Bingorooms

De bingorooms bij Jogo Bingo zijn ingedeeld op de prijs per bingokaartje. Het goedkoopste kaartje bij Jogo Bingo is zelfs gratis. Uiteraard is het gigantisch druk in de gratis bingorooms en is de winkans hier klein. Maar je hebt hier niks te verliezen en je kan gezellig kennis maken met de andere online bingo liefhebbers. Ondertussen maak je toch nog wel een beetje kans om prijzen te winnen. Dit prijzengeld kan je vervolgens weer gebruiken om echte bingokaarten te kopen. Deze kaarten zijn te koop vanaf vijf eurocent tot maximaal vijftig eurocent per online bingokaart. De bingorooms hebben allemaal een limiet aan deelnemers en dit limiet is bij de vijftig eurocent het laagste. Hierdoor heb je meer winkans doordat er minder spelers meespelen. Daarnaast zijn de prijzen die je kan winnen bij de vijftig eurocent bingorooms ook nog eens hoger.

Storten en Uitbetalen

Je kan bij Jogo Bingo speelgeld storten met je telefoon. Dit kan alleen in de real modus dus niet in de funmodus. Bij de funmodus kan je alleen in de gratis bingorooms spelen. Geld storten gebeurd door te bellen naar een 0900 nummer. Vervolgens ontvang je een code die je kan invoeren op jouw Jogo Bingo account. Deze code wordt op deze manier verzilverd naar echt geld. Je kan al voor € 1,30 meespelen bij Jogo Bingo. Je hoeft dus niet direct grote bedragen te storten. Als je jouw gewonnen geld wilt laten uitbetalen dan gebeurd dit via jouw bankrekening. Het geld wordt binnen twee werkdagen uitbetaald op je bankrekening. Zo kan je het geld direct weer opnemen met je pinpas of gebruiken om nog een paar Jogo Bingo kaarten te kopen. Je kan alleen wel bij Jogo Bingo pas geld laten uitbetalen vanaf vijftig euro.

Conclusie

Jogo Bingo is een vrij simpel online bingo spel. De website is zonder poespas en bestaat eigenlijk puur en alleen uit het spel zelf. Er zijn ook geen mini spellen of extra’s te vinden. Het gaat bij Jogo Bingo namelijk alleen om online bingo spelen en hierbij gezellig chatten met vrienden. Het storten kan hierdoor ook nog niet met veel betaalmethodes. Maar voor veel mensen maakt dit Jogo Bingo wel overzichtelijk. Jogo Bingo is daarom ook vooral bedoelt om mensen te ontmoeten of met vrienden een potje bingo te spelen. Hieromheen worden geen extra dingen geregeld of weggegeven. Je kan dus geen winacties verwachten bij Jogo Bingo. Maar in ruil daarvoor kan je wel op ieder moment van de dag in de gratis bingoroom een ronde gratis mee bingo spelen. Dit hebben lang niet alle online bingo websites en dit is een groot pluspunt voor Jogo Bingo.

Leave a Comment