Flabingo

Flabingo is een vorm van gratis bingo, waarbij je geld kunt winnen: iets wat nog niet lang mogelijk is maar wel zeer prettig. Je hoeft namelijk geen geld te betalen om jezelf in te schrijven voor online bingo spelen, iets wat vroeger vaak wel moest. Online sp elen was vaak dan ook een taboe. Men wist enkele jaren geleden nog nauwelijks dat dit over het internet gespeeld kon worden, maar vandaag de dag zien we hoe eenvoudig dit kan. En je kunt zelfs winnen door gratis mee te spelen. Ideaal dus, want met Flabingo kan dit allemaal!

Hoe het in zijn werking gaat

Het lijkt op het eerste gezicht misschien wat ongeloofwaardig en vreemd voor je en dat is logisch, want zo’n nieuwe bingo is iets vernieuwends. Het laat je snel spelen, want er is geen download noodzakelijk alvorens je wilt spelen. Je hoeft je bij Flabingo dus slechts aan te melden om mee te dingen om prijzen, welke over rondes worden verspreid.

Iedere ronde kun je maarliefst 3 prijzen winnen. De bingo prijs is de prijs die in de volksmond volledig bekend is. Deze ontvang je als je als eerste een volle kaart weet te krijgen. Daarnaast is er een chat prijs en een pattern prijs. Die laatste win je bij een bepaald figuur op je kaartje.

De getallen worden omstebeurt duidelijk voorgelezen. In een vak boven de kaarten zie je hoeveel ballen er tot op dat moment gespeeld zijn, en welke prijzen er te vallen zijn. Na verloop van tijd zul je zien dat iemand met de bingo aan de haal gaat. De gewonnen prijs, de winnende kaarten en de naam van de speler verschijnen duidelijk in beeld, dus je weet dan meteen of je je prijs kunt innen, of je beter een nieuw spel uit kunt proberen. Gelukkig kun je het spel gratis uitproberen dus hoef je vooralsnog geen zorgen te hebben over het kwijtraken van je geld. Bovendien is het spelletje erg leuk en uitdagend, dus is het totaal geen probleem een keer een spelletje te verliezen.

Welkomstbonus

Als beginner wordt je door Flabingo in de gelegenheid gebracht in contact te komen met het spel, om uit te proberen hoe het in zijn werking gaat. Met een gratis bonus van 3 euro kun je de optie lichten om bingo kaarten te kopen. Je kunt dan kijken hoe het spel in zijn werk gaat. Tijdens het spelen zul je merken dat je aanspraak maakt op de bonussen en dit idee is prettig op zich. Natuurlijk loop je het risico om te voortvarend van start te gaan, met als gevolg dat je je gratis 3 euro kwijtraakt aan overmoedig spel. Om door te kunnen spelen moet je dan wat geld extra storten en gelukkig kan dit snel en veilig.

Nog specialer zijn de speciale aanbiedingen bij Flabingo, die wekelijks worden vervangen door nieuwe. Zo wordt je storting soms op vijftig procent verdubbeld. Met de gratis bingo bonus kun je gratis beginnen met spelen. Het is dus geen klantenlokkertje en dat is een goede eigenschap van het online bingo spelen bij Flabingo.

Veilig storten

De gratis bingo heeft wel wat geld nodig om de kaarten te kunnen gebruiken waar je mee wilt spelen. Daarna kun je meteen weer aan de slag. Je eerste storting wordt overigens verdubbeld tot maarliefst 100 euro, een kans die je eigenlijk niet mag laten liggen. Met deze ongelofelijke aanbieding kun je enorm veel spelen, en vooral winnen. Later kun je natuurlijk nog veel vaker storten en de meest bekende manier om dit mee te doen bij het online bingo spelen is via iDeal, dat door de meeste Nederlandse banken ondersteund wordt. Via iDeal kun je eenvoudig je bingotegoed opwaarderen met een bedrag dat niet eens groot hoeft te zijn, die keuze is aan jou.

Chatten

Je kunt ook chatten bij de gratis bingo, een uitstekende manier om gezellig in gesprek te geraken met de mensen die net als jij kozen voor Flabingo. Ook bij een spelletje bingo waarbij je elkaar in het echt ziet, is gezelligheid vaak een steunpilaar. Dit moet dus ook zo gelden voor de online versie van bingo en hier heeft Flabingo perfect voor gezorgd. Praten met andere bingo spelers is eenvoudiger dan ooit met het chatvenster dat rechts in beeld in het bingospel verwerkt is. Zo houd je het spel erg gezellig en hoef je niet alleen uit te zijn op geld, want dat kan dan vanzelf komen zodra je je beste speelstrategie ontdekt hebt.

“Zijn ze er wel, nadelen” zult u zich in de loop van deze tekst ongetwijfeld afgevraagd hebben. Wel, een enorm nadeel aan gokken of spellen voor geld in het algemeen is dat je er geld in moet investeren, voordat je geld kunt winnen. En winst is nooit gegarandeerd. Maar daar is ook alles mee gezegd. Je hoeft bijvoorbeeld niet bang te zijn dat je geld bij Flabingo verkeerd gebruikt wordt, want het storten is veilig en tevens erg snel. Bovendien kun je geniet van bonussen alvorens je speelt en hiermee lijdt je geen verlies. Je kunt het spel uitproberen en wanneer je merkt dat het je erg goed ligt, kun je meteen meer geld storten om vette prijzen te winnen met de chat, de bingo of de pattern prijs.

Kortom, bij Flabingo kom je aan spelen toe, want ze zullen je geld niet misbruiken en als jij dit ook niet doet, zullen mooie prijzen vanzelf op je wachten. Het is aan te raden eerst in aanraking te komen met het spel, door gebruik te maken van het de gratis bingo toepassing. Pas daarna kun je kijken of je meer geld wilt investeren in het spel, om er daarna met een klein beetje geluk veel meer uit te halen. Flabingo is hét spel voor de mensen die houden van een sociale omgeving bij een leuke en uitdagende bingo, dus neem en kijkje en win!

Gepost door by Willem
in de categorie

{ 3 comments… read them below or add one }

messi september 24, 2014 om 4:33 pm

Ik weet geen reactie

Beantwoorden

nellie mei 1, 2017 om 4:22 pm

Wil graag mee spelen

Beantwoorden

nellie mei 1, 2017 om 4:25 pm

Wil graag mee spelen heb mijn email bevestigd

Beantwoorden

Leave a Comment