Bingokaarten downloaden en printen

Het spelen van online bingo is natuurlijk erg leuk en gezellig op één van de bingo sites zoals BingoCams of BeaBingo, maar soms wil je gewoon met vrienden of familie thuis bingo spelen.

Gelukkig hebben de dames van BingoVrouwen.com hier wat opgevonden: ze bieden gratis bingokaarten aan die je kan downloaden en gewoon thuis kan uitprinten. In totaal hebben ze 8 verschillende bingokaarten, zodat je dus met maximaal 8 personen bingo kan spelen. Uiteraard kan je wel meerdere bingo rondes spelen, want het maakt ten slotte niet uit als je elke keer met dezelfde bingokaarten speelt: de ballen vallen elke keer toch in een andere volgorde!

Het gaat hierbij om bingokaarten die geschikt zijn voor 75 ballen bingo, mocht je dus een bingomolen hebben met 90 ballen, dan kan je deze kaarten gewoon gebruiken (alleen komen de getallen 76 t/m 90 op geen enkele bingokaart voor).

Mocht je geen bingomolen hebben dan kan je natuurlijk altijd nog lootjes maken met de nummers 1 t/m 75; in plaats van de bingo ballen trek je dan de lootjes. Simpel en doeltreffend!

Gepost door by Willem
in de categorie Bingo

Leave a Comment

Previous post:

Next post: