Beter Bingo

Indien jij op zoek bent naar een leuke, gezellige en nieuwe website om bingo te gaan spelen. Dan zit jij bij Beter Bingo zeker goed!

Beter Bingo is een relatief nieuwe bingo website, maar daarom is ze niet minder goed, integendeel! Deze nieuwe sensatie op het gebied van bingo is in het bezit van dezelfde eigenaren van Bingolot, een van de grootste maar ook meest populaire Nederlandse bingo websites van dit moment!

75 bal bingo

Het bingo spel dat Beter Bingo hoofdzakelijk aanbiedt is 75 bal bingo. 75 bal bingo is de meest populaire online bingo variant van het moment.

Een bingo kaart bij 75 bal bingo bestaat uit 5 rijen en 5 kolommen. Jij kan winnen door een volle rij, kolom of patroon te behalen. Natuurlijk is een volle kaart de ultieme winnaar ervaring!

Chatrooms

Vanzelfsprekend worden er bij Beter Bingo niet alleen bingo spellen aangeboden! Aanvullend zijn er ook tal van chatrooms aanwezig. Zo hoef jij het sociale contact die jij bij een live bingo spel ervaart niet langer te missen!

De chatrooms zijn volkomen veilig. Alle rooms worden nauwlettend door tal van chat moderatoren in de gaten gehouden. Natuurlijk zijn deze chatrooms aan enkele basis regels verbonden. Zo mag er geen gebruik gemaakt worden van racistisch of grof taalgebruik. Ook dient men andere spelers met respect te behandelen.
Verder mag er in de chatrooms geen reclame worden gemaakt voor andere concurrerende bingo websites. Ook dienen alle gesprekken enkel in het Nederlands te worden gevoerd.

Beter Bingo Community

Als jij bingo wil spelen in een sociaal vriendelijke omgeving, dan is Beter Bingo zeker de ideale keuze! Naast het grote aanbod aan chatrooms naast en tijdens het bingo spelen, heb jij ook de mogelijkheid om een Beter Bingo profiel aan te maken.

Net zoals sociale netwerk sites zoals bijvoorbeeld facebook, heb jij hier de mogelijkheid een profiel met een afbeelding up te loaden, en kennis te maken met andere Nederlandstalige spelers.
Vanzelfsprekend zijn deze profielen ook aan dezelfde basisregels onderworpen als de chatrooms. Jij mag geen gebruik maken van aanstootgevende of racistische afbeeldingen of informatie. Verder mag jij jezelf ook niet uitgeven voor iemand anders.

Kortom, de community staat garant voor een sociale, maar toch super veilige speelervaring!

Bingo voor geld bij Beter Bingo

Bij Beter Bingo heb jij de keuze of jij bingo voor geld gaat spelen. Jij kunt al voor enkele eurocent een spelletje bingo spelen, leuk toch?

Verder staat Beter Bingo garant voor een veilige speelomgeving. Alle betalingen worden zorgvuldig gecontroleerd en uitgevoerd. Jij kan immers gebruik maken van een groot aantal bekende providers zoals iDEAL of Paysafe.

De eigenaren van Beter Bingo zijn dezelfde als die van de bekende bingo website Bingocams. Een van de meest populaire Nederlandse online bingo websites. Jij mag er dus zeker van zijn dat de website in goede handen is, en jouw geld zeker in veilige handen verkeert.

Registratie

Jij bent overtuigd en wil Beter Bingo gaan spelen? Maar wat moet jij dan precies doen? Meespelen met Beter Bingo is heel simpel. Het enige wat jij nodig hebt is een eigen spelersaccount.

Wanneer jij jezelf op de website van Beter Bingo bevindt, klik dan op het tabblad registreren. Jij dient slechts enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Slechts enkele zijn verplicht, jij hoeft dus geen informatie in te geven die jij niet wil verschaffen.

Een belangrijke vereiste is het kiezen van een inlognaam. Dit is de naam waaronder jij kan meespelen met de bingo spellen. Ook dien jij een wachtwoord te kiezen om jouw account te beveiligen. Verder moet jij in het bezit zijn van een geldig email adres. Dit email adres zal worden gebruikt om jouw registratie te bevestigen.

Nadat jij bent geregistreerd zal Beter Bingo jouw een bevestiging sturen, waarna jij kan beginnen met bingo spelen!

Kaarten kopen

De aanschaf van een bingo kaart is bij Beter Bingo ongelooflijk simpel. Verder maakt Beter Bingo gebruik van 2 vernieuwende functies, die het spelen makkelijker maken!

Allereerst biedt Beter Bingo een zogenaamde advanced buy functie aan. Hierbij kan jij kaarten kopen voor ronden die later plaatsvinden. Indien jij bang bent niet genoeg tijd te hebben om de kaarten te kopen, kan jij dit met advanced buy gemakkelijk voor het spel doen!

Verder is er ook nog de autobuy functie. Stel, jij speelt iedere ronde en koopt elke keer een bingo kaart. Verspil dan geen tijd aan het kopen van de kaart en laat autobuy dit voor jouw doen! Autobuy gaat automatisch bij elke nieuwe ronde een kaart of kaarten voor jouw gaan kopen, zo hoef jij dit niet langer zelf te doen.

Conclusie

Het spelen bij Beter Bingo is zeer simpel. Vooral voor beginners of spelers die nieuw zijn bij online bingo spellen is Beter Bingo zeker een aanrader! Waag dus ook jouw kans bij Beter Bingo, en wie weet, misschien ben jij wel de volgende winnaar!

Gepost door by Willem
in de categorie