BeaBingo

Een echte Nederlandse online bingo website is natuurlijk BeaBingo. BeaBingo staat helemaal in het teken van onze koningin Beatrix. BeaBingo is één van de grootste Nederlandse online bingo websites. Samen gezellig online bingo spelen is het belangrijkste bij BeaBingo. Daarom doet BeaBingo ook mee aan verschillende profielen websites zoals hyves en facebook. Hier kan je foto’s zien van de spelers die je regelmatig tegenkomt in de chatroom tijdens een online potje bingo spelen. Hierdoor leer je de spelers achter BeaBingo ook in het echt kennen en maak je vrienden voor het leven.

BeaBingo Games

Uiteraard is online bingo het belangrijkste spel bij BeaBingo. De twee bekendste bingo varianten zijn allebei te spelen bij BeaBingo. Dit is de 75 ball bingo en de 90 ball bingo. Iedere variant heeft zijn eigen jackpot die iedere ronde oploopt. Dit betekend dat je steeds weer opnieuw kans maakt om extra veel geld te winnen. De 75 ball bingo en 90 ball bingo spellen hebben verschillende zogenaamde bingorooms. Iedere ruimte heeft een maximaal aantal spelers dat mee mag spelen in een bingoruimte. Als een bingoruimte vol is dan kan je helaas even niet meer aanschuiven. Maar er zijn nog voldoende bingoruimtes over om aan te schuiven. Het maximale aantal spelers bij BeaBingo ligt vrij hoog gemiddeld spelen er soms wel honderd bingospelers per ronde mee. Dit zorgt natuurlijk wel voor een gezellige drukte tijdens een potje online bingo spelen.

De overige games bij BeaBingo bestaan uit gokautomaten en een paar kleine casino games zoals roulette, blackjack en video poker. Deze spellen zien er nog mooi uit ondanks dat het een extraatje is voor tijdens het bingo spelen.

Acties

Regelmatig zijn er acties te vinden bij BeaBingo. Als je nieuw bent bij BeaBingo dan kan je meteen gebruik maken van de eerste actie. Zo ontvang je als je jezelf hebt aangemeld twee euro aan gratis speelgeld. Als bonus krijg je vervolgens bij jouw eerste storting een verdubbeling van je speelgeld tot € 100. Stort je bijvoorbeeld € 20 dan mag je spelen met € 40 aan speelgeld. Naast de standaard welkomst acties zijn er wekelijks prijsvragen waarbij leuke prijzen weg gegeven worden.

Uiteraard komen er ook acties voor tijdens het bingo spelen. Regelmatig wordt er bijvoorbeeld een gratis bingo dag georganiseerd. Hier kan je gezellig met je vrienden chatten en nieuwe mensen ontmoeten tijdens een potje bingo. Uiteraard mag je het gewonnen geld voor jezelf houden. Dit kan je vervolgens weer gebruiken om gezellig de komende weken mee te spelen bij BeaBingo.

Chatspellen

BeaBingo heeft ook diverse chatspellen om het gezellig te maken in de chatroom. In Bingoduimpje kan je iedere dag tijdens het online bingoën gezellig meespelen en extra speelgeld verdienen. Dit geld kan je alleen gebruiken als inzet tijdens de online bingo games. De voorwaarden van de chatspellen is wel dat je al minimaal zeven dagen aan het spelen bent bij BeaBingo, en je minimaal tien euro aan speelgeld gestort hebt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je jouw bonusgeld binnen dertig dagen gebruikt om mee te spelen. Het gewonnen bonusgeld kan bij BeaBingo niet alleen worden ingezet tijdens de bingo spellen. Maar je kan het geld ook gebruiken om gezellig op één van de gokautomaten een gokje te wagen.

Betalen bij BeaBingo

Als je besluit om voor echt geld te gaan spelen bij BeaBingo dan kan je gebruik maken van één van de verschillende betaalmethodes. Je kan hierbij gebruik maken van Nederlandse betaalmethodes als iDeal, maar ook van NETeller, Moneybookers, Ukash en de Paysafecard. Het minimale bedrag dat je kan storten bij BeaBingo is tien euro. Hierdoor kan je zelfs met een klein bedrag al een gokje gaan wagen door online bingo kaarten te kopen. Per dag kan je maximaal tien keer geld storten op je account en het bedrag mag niet meer dan duizend euro per keer zijn.

Je geld opnemen kan ook iedere dag en tot maximaal € 2500 per dag. Je kan je gewonnen geld laten storten op de accounts waarmee je ook geld stort. Dus bijvoorbeeld op jouw NETeller account. Je kan geld opnemen vanaf € 20 daaronder kan het helaas niet. Tenzij je aangeeft dat je jouw account sluit dan ontvang je het openstaande bedrag terug.

Conclusie

BeaBingo is een echte online bingo website voor liefhebbers van online bingo die daarnaast ook graag gewoon gezellig nieuwe mensen leren kennen. BeaBingo heeft daarnaast een simpele interface waardoor spelen makkelijk gemaakt wordt. Zelfs over betalen wordt niet lastig gedaan, dit kan gewoon via jouw bankrekening vanaf tien euro. Mocht je er even niet uitkomen dan kan je terecht bij een Nederlandse klantenservice waar je gratis naar kan bellen. BeaBingo staat erop dat je het naar je zin hebt als speler bij een online bingo website.

Leave a Comment