Bingo


Uiteraard kan je op Internet-Gokken.be ook gratis Internet Bingo spelen, daarnaast kan je op onderstaande sites ook bingo voor geld spelen. Deze bingo sites hebben een goede reputatie en staan te boek als veilig en eerlijk. Je kan op deze sites geld naar je bingo rekening over maken met behulp van iDeal, en als je geld gewonnen hebt kan je het gewoon naar je bank of girorekening laten overschrijven.

Top3 Bingo Rooms:

1. BingocamsBingocamsBingocams is onbetwist de leukste Nederlandstalige bingo site. Het leuke aan Bingocams zijn de live win momenten, op het moment dat iemand BINGO heeft en zijn webcam heeft aanstaan ziet iedereen in de bingoroom het Live Win Moment. Bingocams is de enige Bingo site die dit heeft!

» Lees de uitgebreide Bingocams Review
» Schrijf je nu in bij Bingocams.com en ontvang 5 euro inschrijf bonus gratis!

2. FlabingoFlabingoFlabingo is een volledig Nederlandstalige bingo site, waarbij je een welkomstbonus van 3 euro krijgt wanneer je je inschrijft. Daarnaast heeft Flabingo een paar keer per maand leuke acties.

» Lees de Flabingo Review
» Ga naar Flabingo.nl en ontvang 3 euro gratis inschrijf bonus!

3. JogobingojogobingoJogobingo was een van de eerste Nederlandstalige bingorooms, tegenwoordig is het nog steeds een van de grootste, maar helaas hebben ze bij Jogobingo zelden leuk acties.

» Lees de Jogo Bingo Review
» Ga naar JogoBingo.com

TIP: Beter BingobeterbingoBeter Bingo is een van de nieuwste online bingo sites. Bij Beter Bingo is het mogelijk om zowel 75 als 90 bal bingo te spelen.

Beter Bingo is volledig Nerderlands, zowel de site, de klantenservice, de software als de chat zijn volledig Nederlandstalig.

» Lees de Beter Bingo Review


Bingo voor Geld

Niks is er zo spannend als het bijna hebben van bingo. Zal het laatste getal op tijd vallen? Zijn er andere spelers die bijna bingo hebben? Wanneer je bingo voor geld speelt staat er ook echt wat op het spel waardoor het natuurlijk enorm spannend is.

Gratis Bingo Spelen

Het spelen van bingo voor geld is niet voor iedereen weggelegd, gelukkig is het op het internet ook mogelijk om gratis bingo spelen. Het gratis bingo spelen is mogelijk door het gebruik te maken van de inschrijfbonussen die veel bingo sites weggegeven.

Bingo Vrouwen

Mocht je na het lezen van deze internet gokken pagina nog meer informatie over bingo willen kan je terecht bij BingoVrouwen. BingoVrouwen.com is geen bingo room, maar het is de meest uitgebreide bingo portal van Nederland. Je kan er van alles vinden over het spelen van online bingo, maar je kan er bijvoorbeeld ook bingo kaarten downloaden en printen. De site geeft reviews over de populairste online bingo rooms, maar als je liever gratis bingo wil spelen kan dat ook bij BingoVrouwen.com. Dankzij BingoVrouwen wordt het spelen van internet bingo heel eenvoudig!

Bingo Soorten

Het traditionele keno (kien) spel wordt gespeeld met 80 balletjes, waarvan er 20 worden getrokken. Je kiest maximaal 10 getalen uit waarvan jij denkt dat ze getrokken zullen worden, en als er 4 (of meer) ballen daadwerkelijk getrokken worden win je! Bingo kent twee verschillende varianten, de Europese en de Amerikaanse. Europees Bingo wordt gespeeld met 90 ballen en een 9×3 score kaart, terwijl Amerikaans bingo gespeeld wordt met 75 ballen en een 5×5 score kaart.